top of page

 

Bestellingen en verwerkingstijd:

Wanneer je online een bestelling plaatst, wordt er steeds rekening gehouden met een marge om de bestelling ook effectief klaar te maken. Reken voor kleine bestellingen 2 à 3 dagen en voor grotere bestellingen (voor feestjes of andere gelegenheden) of taarten enkele weken op voorhand, zodat ik voor de grotere bestellingen voldoende tijd kan voorzien. Na je bestelling krijg je steeds een bevestigingsmail.

Dat is nog geen garantie dat jouw bestelling ook effectief gemaakt zal worden op de door jou gekozen datum.

Sowieso moet ik eerst bekijken of het haalbaar is, en zal ik je steeds een mailtje sturen met de vraag wanneer jullie graag willen ophalen.

Van zodra we die afspraak gemaakt hebben, is de bestelling definitief!

Afhaaldagen:

In de beginfase wil ik graag samen met jullie bekijken of het haalbaar is om met "afspraken op maat" te werken.

Ik heb de afweging gemaakt met vaste afhaaldagen, maar kom er voorlopig op uit dat per bestelling een afhaalmomentje afspreken de beste keuze is op dit moment. Dat is zowel voor mij als voor jullie flexibeler, én zo kunnen we beter in de gaten houden dat de bestellingen steeds zo vers mogelijk zijn! Win-win als je het mij vraagt ;-)

Uiteraard staat niets in steen gebeiteld, dus mochten we samen ondervinden dat het toch niet zo handig werkt, dan kijken we naar andere manieren!

Vaste afhaalmomenten:

Op regelmatige basis zal ik ook vaste afhaalmomenten inlassen, wanneer ik eens een "specialleke" voorzie.

Jullie kunnen dan op voorhand aangeven of jullie interesse hebben en op basis daarvan, voorzie ik dan genoeg voorraad!

Ik denk dan bijvoorbeeld aan een speciala afhaaldag voor chocotwist-koffiekoeken, een chocomousse-dag, tiramisu,...

Op zulke dagen zal er één specialleke in de kijker staan en kunnen jullie - na op voorhand te bestellen - doorlopend komen afhalen.

Ook de gewone bestellingen blijven daarnaast uiteraard gewoon verder lopen!

Waar is Confetti & Koek nog terug te vinden?

Voorlopig enkel hierzo (= online) en de koekjes ook regelmatig bij Ambachtelijke bakkerij Peter Hermans, in Lubbeek. (dit zijn ofwel de zandkoekjes ofwel de volkorenkoekjes met chocolade, daar telkens in zakjes van 100 gram te verkrijgen).

De bedoeling is wel dat Confetti & Koek op termijn ook besteld/opgehaald kan worden bij partners in de buurt.

Het zou heel fijn zijn als jullie Confetti & Koek op meerdere plaatsen kunnen terugvinden, maar we moeten ergens beginnen, nietwaar ;-)

Ben of ken jij iemand die graag met Confetti & Koek wil samenwerken? Zo leuk!! Laat me iets weten en we bekijken of we de krachten kunnen bundelen! ;-)

Meer info of vragen kan je ook terugvinden onder de 'FAQ', onderaan rechts op de pagina!

bottom of page