top of page

 

Bestellingen en verwerkingstijd:

Wanneer je een bestelling doorgeeft, wordt er in de eerste plaats marge genomen voor het doornemen van de aanvragen en het beantwoorden hiervan. Aangezien Confetti & Koek een bijberoep is, ben ik helaas niet in de gelegenheid om dagelijks te kunnen bakken..

In de meeste gevallen zijn de bestellingen voor het weekend, de weekends zitten dan ook al vrij snel vol! Heb je een datum voor je feestje of gelegenheid? Neem dan meteen contact op! Wacht zeker niet tot een week op voorhand want dan is de kans erg groot dat ik je moet teleurstellen...

Meestal raad ik aan om toch zeker 2 tot 3 weken op voorhand te bestellen, maar aangezien de agenda gauw volloopt is meteen contact opnemen als je de datum weet aangeraden. Ook al is dit een half jaar op voorhand, dan zet ik dit alvast in mijn agenda en ben jij verzekerd van jouw plaatsje en bestelling. 

 

Stuur je mij een mailtje met jouw vraag om te bestellen? Heel fijn! Dit is uiteraard nog geen garantie dat dit ook zo door zal gaan.

Van zodra ik jouw mail heb beantwoord en we verder hebben afgesproken, bevestig ik steeds jouw bestelling. Dan is deze ook definitief en staat deze vast in mijn agenda voor jou/jullie!

Afhalen:

Het moment van afhaling zal steeds worden besproken bij het bevestigen van de bestelling.

Doorgaans is dit op zaterdag of zondag ergens tussen 11u00 - 14u00. We bekijken samen wat het beste voor jullie uitkomt.

Het afhalen is steeds op volgend adres: Sint-Gertrudendries 10, 3210 Lubbeek

Vaste afhaalmomenten:

Bij gelegenheid zal ik ook vaste afhaalmomenten inlassen, wanneer ik eens een "specialleke" voorzie.

Jullie kunnen dan op voorhand via een bestelformulier een bestelling doorgeven, zo weet ik hoeveel ik precies moet voorzien.

Dit is voornamelijk bij speciale gelegenheden, denk aan Pasen, Kerst, Halloween,...

Daarnaast probeer ik ook een paar "thema"-dagen te voorzien, bv. een 'chocotwist-afhaaldag, een koekjes afhaaldag,....

Waar is Confetti & Koek nog terug te vinden?

Voorlopig enkel hierzo (= online) en de koekjes ook regelmatig bij Ambachtelijke bakkerij Peter Hermans, in Lubbeek. (dit zijn ofwel de zandkoekjes ofwel de volkorenkoekjes met chocolade, daar telkens in zakjes van 100 gram te verkrijgen).

De bedoeling is wel dat Confetti & Koek op termijn ook besteld/opgehaald kan worden bij partners in de buurt.

Het zou heel fijn zijn als jullie Confetti & Koek op meerdere plaatsen kunnen terugvinden, maar we moeten ergens beginnen, nietwaar ;-)

Ben of ken jij iemand die graag met Confetti & Koek wil samenwerken? Zo leuk!! Laat me iets weten en we bekijken of we de krachten kunnen bundelen! ;-)

bottom of page